Jom lepaskan "tension" .. Hehe..

Posted in: - 16 Comment
Salam.
1- erm,nak cakap sikit ini kat awak.. baca NO 5
2- Mmmm..bagaimana ek nak cakap? baca saja lah NO 8
3- nak tau ekh?erm,baca NO 9
4- huh,daripada pening baik baca kejap NO 15
5- bagaimana ek nak cakap.. NO 17 saja k..
6- kita nak cakap sekarang tapi lebih baik baca NO 16
7- kita akan cakap tapi baca dulu NO 2
8- yang kita nak cakap neh simple saja..tapi baca dulu NO 4 k?
9- tak payah lah berdebar2 begitu..cuma baca kejap NO 18
10- Belom lagi lah..baca NO 19 ye..
11- dah penat ekh? baca kejap NO 13
12- sebenarnya kita nak cakap kalau….(ah baca no 3 lah)
13- tinggal sikit saja lagi baca NO 20
14- argh,penat ini..baca NO 1
15- adush,dah pening dah ni.. baca lah NO 6
16- lorh,masih tak paham lagi kew? baca NO 12
17- ades,nak cakap ini..baca NO 7
18- kita taktau kalau awak paham..tolong baca NO 10
19. Baca NO 11 dengan tenang ye..nt awak akan tau..
20- okey2,sekarang kita cakap..baca NO 14, tapi slow2 saja k....

16 Comment:

skull said...

lol.hahaha
dah sah sape bace ni pendo(padahal wa baca)

well..nice trick...

Tha Untouchables™ Fanatic.. Lol said...

hehe..
mmg bagus benda ni..
hehe.. :)

pictachio said...

ahahahaa..
bende neh upenyer.
aku da penah bce daa dlu..
ngeh2x.
lps tension??ye ke??
aku rse cm betambah tension jek..
muahahaha..
xp

cato;patchi said...

penin2

Tha Untouchables™ Fanatic.. Lol said...

Syahira
-saja je wat tajuk camtu... hehe..

Aishahtur
-Memang memeningkan.. lepas tu boleh tidur terus... Hehe..

Aimi said...

byklah kau pny lpskan tension.

Actually, ak dh pernah nmpk benda ni kt fs org lain dahulu kala.

Tha Untouchables™ Fanatic.. Lol said...

hehe.
aku kan jahat..
lol. .xD
[haha.. saja je nak publish walaupun korang da tahu.. aku je lambat.. hehe]

pictachio said...

eja nme aku syahirah lah
bkn syahira
eeishh

*haha..sje je kerek2.
xp

Tha Untouchables™ Fanatic.. Lol said...

hehe.
sorry ar wei
hehe..
janji de bunyi sudah la
hehe
makna dia kan lebih kurang je..
lol.. xD

pictachio said...

ye laa..
tp lam ic aku eja syahirah.
hahah.
XP

R said...

bnde ni la yg bwatkn aku bebulu
aku bce 2 je da ar..dlu da wat kt org len
haha

R said...

bnde ni la yg bwatkn aku bebulu
aku bce 2 je da ar..dlu da wat kt org len
haha

R said...

bnde ni la yg bwatkn aku bebulu
aku bce 2 je da ar..dlu da wat kt org len
haha

Shasha said...

haishh, bkn melepaskan tension ni,
makin menyakitkan hati lg ade la, hehe ;P

Anna said...

cehh,tambah tension
hahah

Tha Untouchables™ Fanatic.. Lol said...

haha
menyakitkan but leh hilangkan sikit la masalah korang tu
hehe.. :)

Post a Comment

Just leave what you want too.. It Doesn't Matter What You Think [The Rock].

Copyright © 2010 Nothing Interesting All rights reserved. Powered by Blogger .

Design by themetraffic. Blogger Template by Anshul | Funny Pictures.