Isnin + [11.05.09]= Sama la tu.. hehe

Posted in: - 9 Comment
hohoi
doakan aku ea utk minggu dpn
sbb aku pun asyik dlm kerunsingan je.
tolong ek
InsyaAllah aku akan doakan korang sekali
sama-samalah berdoa dan berusaha utk mencapai kejayaan.. AMin..

Pabila Internet Download Manager tidak mampu men"copek" lagu di MySpace.. [Tak boleh pakai dah]

Posted in: Lables: , , - 6 Comment
Maka dengan ini
myspace punya lagu masih boleh di"download" dengan menggunakan Orbit Downloader atau terus sahaja memasukkan link seperti dibawah.. :-

Mula-mula.. buka MySpace mana mana artis



2. Copy alamat myspace artis yang anda pilih di Address Bar.


3. Masukkan alamat yg telah di"copy" ke dalam kotak yg disediakan seperti yg dibawah..



4. Pilih mana-mana lagu yang mahu di"download"


5. Lepas da pilih nanti dia keluar macam ni [kat bawah]

6. Selesai.. boleh sudah dimuatturun..

Selamat mencuba..
hehe.

[Ditulis sepenuhnya oleh aku..]

*Klik pada gambar tersebut utk paparan yg lebih jelas.. Bukan view image ye..

:) Peace No War..

Pagi yang gelap.. Hehe.

Posted in: - 2 Comment
Memang gelap pun
baru je pukul 6.17 pagi
Alhamdulillah dpt bangun awal di pagi yg gelap yg indah ni.
hehehe.
Korang pun tahu hari ni hari Buruh an [Buruh Kasar dan Buruh Lembut]
hehe.
jadi..
kan ni first week of may
hehe
gaji ada bai
poket byk
hehe
so.. jgn la membazirkan duit parents
hehehehehehe..

Peace. .Salam..

Copyright © 2010 Nothing Interesting All rights reserved. Powered by Blogger .

Design by themetraffic. Blogger Template by Anshul | Funny Pictures.