Sad End Moment..

Posted in: - 4 Comment
Sorry kalau tajuk dia pelik sikit.. Walaupun aku takde banyak ayat hari ni..
Don't know what to say.. Just nak cakap member aku sorang ni iaitu Habib Daniel ngan adik dia.. Harith Daniel dah nak bertukar sekolah kat Perak hari ni.. What a f****ing sad moment.. Benda ni kitaorg tak expect sbb berlaku secara tiba-tiba.... dah la baru kenal dalam 2 tahun lebih.. :(
So.. itu je ar aku dpt ckp.. dah x leh nk ckp lagi...

To Habib & Harith: Do your best.. Semoga menjadi insan berguna di masa-masa akan datang.. Kalau de masa dtg umah aku.. haha.. InsyaAllah aku akan ajar ilmu komp aku..



Peace

Assalamualaikum...

Baca kat Situ gak

4 Comment:

skull said...

ooo...so sad hope they have a nice time..& good life...

Aimi said...

aku bc kt blog myspace2 org ..
Sume sedih en dorg nk pindah.
Ye r, aku xkenal sgt dorg tu .
Just tau nama

Shasha said...

salam,
nk tnye sikit,
knp diorang pindah?
ada yg ckp harith dpt MRSM?

Tha Untouchables™ Fanatic.. Lol said...

skull
-thank bro.

Aimi Amira
-Hehe. xpe..

Syafira
-Waalaikumsalam.. hmm harith dpt
MRSM,mana de la dia dpt.. ayah
dia yg tukarkan si habib and
harith tukar sekolah kat
Perak..maybe ada masalah keluarga
or something.... [Habib yg kena
tukar kat MRSM & Harith kat
sekolah lain.. diaorg
dipisahkan..]

Post a Comment

Just leave what you want too.. It Doesn't Matter What You Think [The Rock].

Copyright © 2010 Nothing Interesting All rights reserved. Powered by Blogger .

Design by themetraffic. Blogger Template by Anshul | Funny Pictures.