Fifa Online 2 [26th April 2009]

Posted in: - 2 Comment
Hari ni hari ahad
aku baru je nk start lek main fifa online 2 setelah da 3 hari x men.
hehe
saje je aku login kat world tour mode hari ni sbb nk test aku ni power ke tak sbb aku x training fifa online 2 time 3 hari tu, just main Fifa Offline Series: Fifa 2005
Aku kan budak suka game dulu dulu.
haha.
mula mula
just main mcm style biasa je
passing memanjang.
hmm dan..
after aku menguasai babak pertama
dia mcm terkejut sambil berkata..
wtf
bawah ni buktinya..
hehe



kalau ada sesiapa main fifa online 2
add la aku. [mana-mana dua id di bawah]
1. ThaUntouchable
2. Minority

thank u..

2 Comment:

skull said...

lol....
sian ko rindu main fifa on9.

ThaUntouchable™ said...

hehe..
:)

Post a Comment

Just leave what you want too.. It Doesn't Matter What You Think [The Rock].

Copyright © 2010 Nothing Interesting All rights reserved. Powered by Blogger .

Design by themetraffic. Blogger Template by Anshul | Funny Pictures.