Pabila Internet Download Manager tidak mampu men"copek" lagu di MySpace.. [Tak boleh pakai dah]

Posted in: Lables: , , - 6 Comment
Maka dengan ini
myspace punya lagu masih boleh di"download" dengan menggunakan Orbit Downloader atau terus sahaja memasukkan link seperti dibawah.. :-

Mula-mula.. buka MySpace mana mana artis



2. Copy alamat myspace artis yang anda pilih di Address Bar.


3. Masukkan alamat yg telah di"copy" ke dalam kotak yg disediakan seperti yg dibawah..



4. Pilih mana-mana lagu yang mahu di"download"


5. Lepas da pilih nanti dia keluar macam ni [kat bawah]

6. Selesai.. boleh sudah dimuatturun..

Selamat mencuba..
hehe.

[Ditulis sepenuhnya oleh aku..]

*Klik pada gambar tersebut utk paparan yg lebih jelas.. Bukan view image ye..

:) Peace No War..

6 Comment:

pictachio said...

da copy pastu nk paste ktne??
aku blurr doe.
lgpon ko phm2 je r.
aku mmg buta ict cket.
hehe.

ThaUntouchable™ said...

adi- hehe.
orbit sentiasa leh guna la.. :)

syahirah
-ko check je gambar tu
itu dia resize actually
gambar dia besar la.
eheh.. :)

Hood said...

aku tak tahu pun kewujudan file2hd tu;
ahaha thx~!

ThaUntouchable™ said...

sama sama hood.. :)

pictachio said...

oh
ok
aku ase aku da fhm da kot.
thx dude.
8)

ThaUntouchable™ said...

sama-sama.. :)

Post a Comment

Just leave what you want too.. It Doesn't Matter What You Think [The Rock].

Copyright © 2010 Nothing Interesting All rights reserved. Powered by Blogger .

Design by themetraffic. Blogger Template by Anshul | Funny Pictures.