Larut Malam/3.19 am Monday

Posted in: Lables: - 7 Comment
Assalamualaikum
entah.
this larut malam
actually tgh cari masa untuk tulis warkah wat seseorang yang mungkin tengah marah kat aku
so
aku dlm fikir-fikir tu
adalah poem aku buat ni ha.. sambil chat ngan ria.. hehe..

adoi..
tgklah ni


dalam dunia
ada suka, ada duka
ada tawa, ada hiba

ku pendam segala rasa yang tak senang
agar kau bahagia
mungkin aku menderita

tapi
kau yang mampu mengubat deritaku
kerana hanya kau yang mampu melengkapi kekurangan pada diriku ini

namun
apakan daya
kadang kala kau menyakiti hatiku
tapi aku masih dgn pendirianku

kerana aku masih cinta padamu
cintaku kepadamu tidak pernah hilang dalam hatiku ini
pengaruhmu terhadap diriku amat hebat
walaupun pada batinnya kau masih mencintai orang lain

tapi
aku masih percaya
kau akan mencintaiku pada satu hari
yang waktunya tidak akan pernah ku jangka
hanya tuhan sahaja yang tahu


aku bantai je tadi
so
maybe cincai boncai and xsesuai utk warkah aku tu kut
ahha
tgk lah nnt.

7 Comment:

rain said...

saya sangat tidak tahu yang anda berjiwa sastera,
indah sungguh kata-kata itu,
tapi jiwang ar bro, hehe...
gud, keep it up...!

sya said...

hahahh..
jiwang lg.
da kate da,
tgh mlm sume org mjd jiwang
XD

iAmirul™ said...

rain: hehe.. ya la.. aku bantai je itu.. lol.. xD THANKS..

sya: haha.. ya la.. tgh mlm suma org menjadi org.. tgh siang.. sume org menjadi miang..

:. FT Island Addict .: said...

erm.... everything happen.. life is still going on!

iAmirul™ said...

ya..
let bygones be bygones
just do it.

Amirah Rashid said...

poem utk gf ke?
waaa :D

iAmirul™ said...

haha.
x..
:D

Post a Comment

Just leave what you want too.. It Doesn't Matter What You Think [The Rock].

Copyright © 2010 Nothing Interesting All rights reserved. Powered by Blogger .

Design by themetraffic. Blogger Template by Anshul | Funny Pictures.