Komentar pasal Uptown Shah Alam

Posted in: Lables: - 6 Comment
Jangan marah eh
ni komen je
:)
Ok
so far tadi aku baru balik dari uptown shah alam kat seksyen 24 shah alam
mula-mula
aku cari baju bola kat kedai hujung belah kanan
just aku tanya la
"Bang. baju germany ni berapa ??"
then dia kata
RM80.. Gred AAA Thai mari
Aku terfikir gak
kalau RM80,
baik beli yang original
lagi ok
dan aku walk out in there at Uptown SA
ada lagi kedai baju bola
45
siap ada numbering lettering
gred AAA juga la
agak nice
tapi malangnye
limited sangat
Chelsea 1st kit 2009/2010 da habis
tinggal 2nd kit dengan 3rd kit
so
balik je la dengan tangan kosong
takde benda
maka
aku akan beli baju bola online saja
di web jerseybola4u.com
atau damiashoppe.blogspot.com
and dnazreen.blogspot.com
situ aku tengok web dia
ok gak baju dorang
gred AAA tapi tak membebankan
so
jangan risau pasal parking, minyak, tol, kete rosak ke, bas lari ke..
cuma just post charge je
bukan mahal sangat kan kalau nak compare dgn minyak kete
hanchur
lagi2 kete besar..
tu je la aku nak komen

[Di luar topik ini]
Manchester United telah ditembak Everton tapi tidak seteruk Chelsea kerana 2-1 sahaja. MU kena bantai 3-1.
So
Chelsea punya prestasi lagi hebat utk tahun 2009/2010 season
maka dengan ini
doa2kanlah supaya Chelsea menjadi juara liga perdana inggeris
ameen.. :)

6 Comment:

harryzidane92 said...

Nak baju ori pergilah Golok.Jersi gred AAA baru RM20-30

iAmirul™ said...

haha
golok jauh la bro..
ni pun duk selangor
susah2..
thanks anyway.. :)

Anonymous said...

ye min...prgi la golok..haha dkt je dgn kelate hehe...-skywalker115na

iAmirul™ said...

golok.. bpe ratus kilo
semata2 nk dpt barang murah.. haha.. xpe2
pdg besar pun ada.. :)

sidd said...

baru bace post ni... ha tambah lg satu online jersey shoppe tu... mane lg klu bukan di http://siddytwoshine.blogspot.com

iAmirul™ said...

hehe.. kak sid.. thanks

Post a Comment

Just leave what you want too.. It Doesn't Matter What You Think [The Rock].

Copyright © 2010 Nothing Interesting All rights reserved. Powered by Blogger .

Design by themetraffic. Blogger Template by Anshul | Funny Pictures.