11.00 AM [GMT +8] 23/3/2010

Posted in: Lables: , - 9 Comment
Ngeh3.. just now.. ada budak posto Nationwide Express datang rumah aku
Pada mulanya. .aku ingat kawan aku yang datang.
then tgk ada dia bwk barang post
then tanya la.. Ni cik amirul eh.
ahha. aku jwb. yep..
Then tanya no IC.
dan lps tu dia bagi bungkusan tu kat aku..



Dan aku buka la dalamnya..
Dapat la benda ni..
hehe



Dulang Coca-Cola. ehe
Sebenarnya. aku pun tak ingat kenapa aku dapat hadiah ni..
Tapi.. .bila fikir balik.. haha.
Hari tu aku ada masuk peraduan Coca Cola 7 Eleven yang kena beli 2 botol tu. ngeh3..
nah.. Nothing Interesting.. tu je la.. Bye..

9 Comment:

sya ar said...

hahah.
aku igt story psl jersey.
rupe2nye coke
brrrrr
lol xD

iAmirul™ said...

brrrrrrr.. yep2.
coke 7E.. ahaa..

encik tikus said...

haha,aku pon ingat jersey yg kau tempah tuh.
Rajen kau en masok pertandingan cni.
Harap kau menang laa yg WWE tuh.
Tapi kalau menang jgn lupe bwak aku ok?
hahak :D

iAmirul™ said...

jersey.. oh.. da sampai kot. haha.. cuma aku xpost je.. later la.. haha..
wwe.. da kalah..
budak baya kita mng.. ngeh3..
aha
:)

syue said...

wahh, tahniah tahniah :D

Nurazhanee Aznureen said...

dulang terbaik !
haha..
simpan buat kenangan ..
limited edition tuh..
pasti !

iAmirul™ said...

syue : terima kasih.
hanee: hehe. :)

uncle said...

woii ok jugak tu ada hadiah jugak..dulang coke..bukan senang tuuu kalau tak nak post kat uncle ek hahahaha

Aimi Amira said...

fuyyyo !

Post a Comment

Just leave what you want too.. It Doesn't Matter What You Think [The Rock].

Copyright © 2010 Nothing Interesting All rights reserved. Powered by Blogger .

Design by themetraffic. Blogger Template by Anshul | Funny Pictures.