Luahan Hati Sahaja..

Posted in: Lables: - 6 Comment
Pertama sekali,
minta maafle kalau post ni tak menarik..
Minoe @ Shark @ Mirul @ Sarkhawi rindu kat blog ma..
tak tulis mcm hilang..
walaupun aku dah banyak lost..
lost friends, handphone and so on..
sad gak..
btw, minta maaflah sbb aku hide online kat myspace
gaiaonline, sorry ek kalau dah lama tak on9..
mcm malas lak nak on9..
cuma ketagih kat myspace je..
dan,
minta maaflah kalau blog ni susah nak komen..
btw kalau nak komen..
klik je yg kat comment kat atas dekat ngan tajuk blog post..
maaflah kalau ayat tertunggan langgang sikit dan
minta maaf juga sbb sekarang ni aku kurang bercakap sikit..
not in mood da..
Nizarath, don't be so selfish.. [Walaupun hampir-hampir bercinta gak]
:(
good luck all of you.

6 Comment:

tieq said...

nice blog dude! sorry bout ur handphone n all.. =[

tieq said...

uh.. nizarath? o.0
adik abid? o.0
n sorry 2 comment, buat menyemak je.. =.=

MIN03® Tha Untouchables said...

yeah.
nizarath, adik abid..
hehe
btw thanks for the comment and tieq..
maaf kalau dah lama min tak tegur tieq.

Anonymous said...

-stares-

-fanggirl-

chibi Nyna =3 said...

abg min..
ama cdeyh ar bce.... :'((

Tha Untouchables™ Fanatic.. Lol said...

ala..
relax ar..
jgn feeling sgt..
hehe

Post a Comment

Just leave what you want too.. It Doesn't Matter What You Think [The Rock].

Copyright © 2010 Nothing Interesting All rights reserved. Powered by Blogger .

Design by themetraffic. Blogger Template by Anshul | Funny Pictures.