Seminggu sebelum Raya..

Posted in: Lables: - 10 Comment
Dimulakan dengan borak-borak di Pondok Penduduk Kawasan D Puncak Alam..
haha..
Lepas tu adalah mcm-mcm aktiviti yg tak sepatutnya seperti yg di bawah ini..
Ada lima org dlm post ni iaitu Aku, Uwais, Syazewan, Luqman Baharim dan Fuad..



Bersama 4 org selain Fuad [Tukang Gambar utk pic pertama]



Ni Fuad, budak yg nak cuba belajar skill Parkour..



Cicak-Man sesat mana entah.. hehe



Kembar tak sama darah dan tak seiras tapi bersaudara...





p/s: KAMI ni mmg gila sikit.. hehe

10 Comment:

cato;patchi said...

haha tunggu gambar seminggu selepas raya pulak. haha :P

Tha Untouchables™ Fanatic.. Lol said...

haha.. :)

Anonymous said...

waa..
best r xtvt korg!!
gempak uuhh..
hahah..
esp yg tiru gaya parkour..
hahahah..

Tha Untouchables™ Fanatic.. Lol said...

ni lah aktiviti yg secara tak sengaja berlaku..
hehe.

mizie mozoe said...

wahhhh....stunt 2 haha

Tha Untouchables™ Fanatic.. Lol said...

haha..
ala.. mizie..
ko pun leh wat ar.. :)

chibi Nyna =3 said...

waaa :D
gempak r kowg.
nak jalan2 ats kat dinding ( parkour )
beznyee :P
jd spiderman versi malaysia laa nie (?)

Tha Untouchables™ Fanatic.. Lol said...

haha.. :)

aina... said...

erm...
korang ni x de keje la...
tp gmbr yang paling smart yg wat slide kat tiang stop 2...
ntah macam mane la die wat...


p/s:ajar la aku!!!

Tha Untouchables™ Fanatic.. Lol said...

mcm ne..
ko pegang ar tiang tu..
lps tu ko angkat badan ko..
[tapi dia wat kejap je tu.]

Post a Comment

Just leave what you want too.. It Doesn't Matter What You Think [The Rock].

Copyright © 2010 Nothing Interesting All rights reserved. Powered by Blogger .

Design by themetraffic. Blogger Template by Anshul | Funny Pictures.