5/3/2011 12.05PM GMT +8 [Re-Edited within times]

Posted in: - 4 Comment
Actually, just want to share the book @ e-book @ electronic book that's called...
.
..
...
....
.....
THE PORN TRAP


Bukan apa nak kongsi buku ni, sebab boleh dikatakan ramai orang yang terjebak dalam kancah *pornografi (benda lucah/filem lucah/video lucah/gambar lucah/perlakuan lucah/melancap/onani).
Tujuan aku kongsipun sebab nak tolong membantu sedikit sebanyak tentang pro dan kontra pasal pornografi ni.

Setakat yang aku dah baca [secara fast forward], buku ni sepertinya agak detail [telus & terus] menceritakan tentang keburukan *porn sama ada sebelum dan selepas kahwin. Ayat yang sempat aku snap dan aku rasa menarik untuk aku kongsikan

PORN GIVE YOU WHAT YOU WANT AND ALSO THE THINGS THAT YOU DIDN'T WANT


Lebih kurang begitulah bunyi ayat dia. Aku sarankan supaya korang leh galakkan dorang baca buku ni sebab kebarangkalian untuk dorang sedar tu agak tinggi dan mampu sedikit sebanyak membantu mereka keluar daripada kancah dunia *pornografi.

Jadi, kepada sesiapa yang berminat untuk membaca/muat turun buku ni, boleh pergi ke laman web ni: Klik Sini.

Terima kasih..
P/S: Minta maaf kalau ada ayat kasar dalam ni.
*porn=lucah pornografi=bahan lucah [sama je la maksud tu. saje highlight.

4 Comment:

Ain Jia Zainudin said...

amboi2..

iAmirul™ said...

nape2 ?

Ain Jia Zainudin said...

ahaa.xde ppe laaa..

iAmirul™ said...

tipu ar.. ;)

Post a Comment

Just leave what you want too.. It Doesn't Matter What You Think [The Rock].

Copyright © 2010 Nothing Interesting All rights reserved. Powered by Blogger .

Design by themetraffic. Blogger Template by Anshul | Funny Pictures.