Rumah Terbuka [Abdul Malik B. Rosdin] 26/10.


Open house hari ni Satu je rumah kawan yang aku pergi..
sbb aku ni manalah ada ramai kawan sangat.
tapi leh la sikit..
walaupun aku ni agak pelik
Haha..



Izhar dan Tuan Punya Rumah [Malik]




Mior Afiff, Drebar aku.. [Takde dia, takdelah aku kat sini]


Alhamdulillah la sebab makanan kat sini sedap-sedap.. Aku cuma makan Nasi Briyani je..
Haha.. nasib bek sedap. Selera ar tapi apakan daya, 1 pinggan je.. Tak mampu nak lebih-lebih sebab nak jaga badan aku yang dah masuk tahap Obese ni.. Hehe..





Salah seorang ahli Bittersweet [Herri].. ngan Seorang Cina [Kawan ahli Bittersweet]


Dan gambar terakhir..






Special Edition secara tiba-tiba.. Bittersweet [Pijie & Herri], Marwan & Tha Untouchables


Takdelah aku terkejut sangat sebab ni pun tiba-tiba je berlaku..
So, aku just minta bergambar je ngan diaorg sbb alang-alang an..
Itu je lah..

P/S: Terima Kasih kepada Photographer: Marwan & Malik, Drebar aku: Mior dan tak lupa juga kepada Tuan Punya Rumah yang sudi menjemput aku.. :) Hope dapat jumpa lagi tahun depan.. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..



8 Comment:

syahirah said...

uuuh..
jelez jelez..

Tha Untouchables™ Fanatic.. Lol said...

apsal nak jelez lak..
hehe

afzan ; NA said...

makaseh masuk blog...
blog ini nice gak... :D

Tha Untouchables™ Fanatic.. Lol said...

haha..
terima kasih.... :)

syahirah said...

haha..
sje je..
mengisi mse lpg..
hihi..
*merepek*

Tha Untouchables™ Fanatic.. Lol said...

ko mmg....
hehe..

syahirah said...

hahaha...

Franklin Mars said...

hahahhahahaha lain gilaaa muka malikk :DD

Post a Comment

Just leave what you want too.. It Doesn't Matter What You Think [The Rock].

Copyright © 2010 Nothing Interesting All rights reserved. Powered by Blogger .

Design by themetraffic. Blogger Template by Anshul | Funny Pictures.