Pasal Budak Banjir.. Hangat Ka ?

Posted in: Lables: - 23 Comment
Khas utk wanita/lelaki kalau nak join leh gak....

Budak banjir=Budak yang suka pakai tudung singkat sehingga nampak alat sulit mereka [jgn marah ek/aku terus terang ni/jgn terasa lak]...
Kadang-kadang, aku pun naik meluat tgk tapi nak wat camne.
dah selalu tgk dpn mata bila kat sekolah..
So, susah la nak lepas pandang kan ? Pada pendapat aku lah kan..
tak wajar perempuan pakai tudung singkat..
btw, aku tahu korang suka ikut peredaran semasa tapi kena pandai-pandai ar jaga diri korang, korang tahu kan batas-batas aurat masing-masing.. so kita mestilah ikut apa yg sepatutnya..
[Balasan bagi pendapat Aishahtur [sambungan dari komen], btw, betullah apa kau ckp tetapi kalau pakai tudung tapi nampak aurat gak [transparent] pun wat pe.. sama gak mcm tak pakai tudung]
sbb lelaki dia memang mudah teransang [mmg kejadiannya]. Lps tu faham-faham ar lelaki ni camne.. Ada yg suka perempuan tetapi pada tahap-tahap yg kritikal .. [faham-faham sendiri ar]...
Hmm, Pada pendapat korang, kenapa ada sesetengah perempuan suka pakai tudung singkat dan yang sewaktu dengannya ?



P/S: Maaflah kalau ayat kat post ni ganas sangat...

23 Comment:

cato;patchi said...

hum ramai gak awek cmni kan, aku pun camni gak kadang-kadang. haha [nak gak tulis kadang-kadang] :P

Tha Untouchables™ Fanatic.. Lol said...

wallahualam la Aishahtur..
aku pun pelik tapi benda ni mmg dah ada depan mata..
tak kira ar di mana jua anda berada,
kemungkinan akan nampak benda yang sama..
hmm Aishahtur, apa pendapat kau tentang dak banjir ni ?

$y4h!r4h said...

hurm..well, ni first time aku denga istilah 'dak banjir'..
first of all, aku nk tnye, pe kaitan istilah 'dak banjir' ngan pki tudung sekerat??
aku cm x dpt tangkap ouh..
huhu..

hurm..klu kt skola tu mmg r rmi..
sbb rmi yg cm kne pkse pki tudong..
tp klu kt lua tuh,
hurm..aku pon xtau pe masalah dorg..
maybe dorg mls kott nk pki tudung btol2..
huh..nthalaa..

farahd said...

herm...
x tw la cmne nk describe..
"bdk2 bnjir" ni..
mybe dorg rse tudung yg singkt akn
lg menmbah kecntkn o dlm kte len
"otai"..ofcoz u hve heard..
mybe coz i2...
bdk2 spe x pntg dicabar???
mse mde mybe dorg pk msh "vogue"
pe slhnye tnjuk??
but jk dpk kn blik ape rasionalnye??
tok wt laki tertarik o mndpt title
"otai"among the "otai" mybe..

chibi Nyna =3 said...

alaa...
bdak2 banjir niee bajet jehh lbeyh..
nak tayang jew..
itu bodo ar namenye..
ama ase an..
dyowg niee nak tayang kasot agaknye..
kasot dyowg tuhh lawa cgt ke??
hehe :DD

Tha Untouchables™ Fanatic.. Lol said...

Syahirah..
-budak banjir ni adalah gelaran utk budak yg pakai tudung singkat..
sebenarnya aku ckp ni umum,
bukan kat sekolah je..
kat luar pun ada..
cuma aku bagi contoh je...
hmm haha.. some mmg camtu..
taknak pakai tudung, itu tak kisahlah tapi apatah lagi yg pakai tudung.. itu mencemarkan nama baik tudung atau disebut Hijab..

Faradania..
-Tudung singkat menambahkan kecantikan, hmm boleh la gak tetapi kan tak manis..
sbb nampak..
kalau farah nak tahu cerita pasal lelaki teransang ni.. leh cari kat iluvislam.com [Lelaki teransang 30 kali sehari]. Kalau utk mendapatkan title Otai tu tak rasional.. takkan ar just otai je..
wat pe lah..
Faham-faham je lah fara..
lelaki ni kan dia mudah tergoda..
Mcm-mcm leh berlaku..

Amanina..

lawa tu leh la..
nampak kasut tu tak ar jadi masalah tapi kalau dia up sikit tu..
masalah la..
perempuan kadang-kadang pun ada gak pakai kain singkat. [naikkan sikit ke atas]

cato;patchi said...

maksudnye, ape yang singkat? tudung ke seluar/kain. tapi i think better lagi budak banjir daripada yang mmeng dah "titanic tenggelam terus" [baca:yang tak pakai tudung langsung atau yang kejap pakai tudung kejap tak pakai]

tapi budak banjir pun bermasalah gak, terlalu nak ikut peredaran zaman, org lain fashion nak ikut jugak, sampai ade yang pakai tudung mencekik², ade yg leher nampak tutup rambut je. Banyak style betul. haha

tapi style tudung indon yang femes skrg kot [tekan untuk lihat] yang tu kategori tudung ape eh? banjir gak ke,

tak tahulah nak cakap macam mane, haih perempuan perempuan.

p/s: Ni nota untuk diri sendiri, cato cato insaf lah~ ahaii


sorry ar merapu je kot

Tha Untouchables™ Fanatic.. Lol said...

budak banjir tu kalau-kalau tudung je singkat..
dan lagi satu Aishahtur..
yg tu bukan singkat ek..
tu masih ok lagi..
tapi kena pakai scarf dlm gak..
takut nampak rambut..
btw Aishahtur,
pendapat no. 2 tu la yg Amirul maksudkan..
:)

Tha Untouchables™ Fanatic.. Lol said...

+ kain singkat pun leh gak jadi masalah..

Shasha said...

saya ambil cth bdak2 skola kte ye..
sbnrnya kn, rmi jugak bdk prmpn yg pki tudung dgn x rela hati,
mcm kt skola...

lg satu, saya prnh dgr dak2 banjir bersembang dlm tandas skola... diorang kte,
kalau diorang pki tudung mcm tu nmpk lg seksi...
huh, mnymph btol :[

Tha Untouchables™ Fanatic.. Lol said...

haha..
itulah orang zaman sekarang...
nak ubah pun kena gila-gila
terlalu ikutkan budaya barat..

Tha Untouchables™ Fanatic.. Lol said...

tak salah nak ikut cuma kena fikir batas-batasnye sahaja..

Anonymous said...

erm.. aq nie pown bknnya bek sgt.. kt skwl pown otai gak.. dlm kes nie.. dak2 pmpn cmnnie mmg.. bajet cantik.. npe?? megah sgt ar ngn 'bende' 2?? ps2 ble da kena rape ke pe ke.. nk slhkn takdir lak.., klo kowg rse cntekla kan klo pki g2.. x yahla.. buang je.. HONESTLY.. BUROK GYLER! nek meluat aq tgk.. hurm,, dlm diam2 byk gle yg kutuk.. aq mnx maapla ats ktlnjrn nie.. aq jz nk sdrkn.. aq tau care aq nie x sesuai.. tp, aq x la pndi ssgt nk tgor owg.. maapla klu kasar cgt..

Anonymous said...

bagus ape yg ko post..
bende yg patut lepat..
pendapat aku...
perempuan zaman sekarang dah ikut rentak hight class...(orang barat lah katekan)
nak tunjuk sane tunjuk sini..
gile ape ke..
tah agame ingat ke x pon x tau...

bagus letak blog macam ni....

Tha Untouchables™ Fanatic.. Lol said...

Ika @ Anonymous V.1
-takpelah kalau nak kutuk.. Ini terbuka ar. kutuk ke, apa-apa saja akan diterima.. Kita kena ar jadi open minded sikit..

Adi Ismail @ Anonymous V.2.
-haha.. betul apa yg ko ckp..
aku letak pun sbb bagi aku benda ni mmg dah terlampau serius @ critical.
So, samalah kita Berdakwah.. :)

lly . said...

maaf pmbtulan . bkn 'alat sulit' tp aurat 'bhgn atas' :p
yupyup mmg ramai gle dak bnjir kat smkPA .
as u kn0w im 0ne 0f them .
but lly tade la truk sngt mcm dakdak f0rm * (yg pastinye atas drpd lly . yg bawah pun truk jgak)
btl jgak , bkn kdg2 tp slalu jgak awh lly meluat ngan dakdak banjir neyh .
kalau na style banjir tape awh . neyh na bajet 0tai mcm skola nenek jiran dowunk .
lly ngaku laa kdg2 lly pun truk jgak . tp yg pastinye xlaa seteruk 'mereka' . ups !! :p

Tha Untouchables™ Fanatic.. Lol said...

ok.. :)
thanks for the correction.
tapi kira spesies la tu.. :)
and I know you one of them,
but I see you in school just ok,
like ur said..

lly . said...

wah ! s0 terharu :p
but sbna ny i pun truk jgak kan ?
(hehehe . erm )

Tha Untouchables™ Fanatic.. Lol said...

takde la teruk sgt..
masih boleh dikawal..

Siti said...

hu5...kelakar lah isue nie,
dorang mgkn nk show off kt org kot dorang tu kononya howt.
sume bdk laki suka kt depa. kononnyer ar,

Tha Untouchables™ Fanatic.. Lol said...

haha.
lawak ke.
lol.. xD
thank u..

the red masasa said...

Assalamualaikum?Post lama ni..hee..

Soalan Pakcik-Pada pendapat korang, kenapa ada sesetengah perempuan suka pakai tudung singkat dan yang sewaktu dengannya ?


perempuan tu satu nakkan PERHATIAN.
kemudian dia nak lelaki TENGOK dia.
dia nak orang PUJI dia.
pastu dia taknak dikatakan ketinggalan.konon nak ikut PEREDARAN zaman.
lagi satu,PEER PRESSURE,kawan dok buat macamtu.dia pun nak ikut.
hais.masalah2.

Mari pakcik.amar maaruf nahi mungkar.

iAmirul™ said...

haha. k2. bgus2. thanks. :)

Post a Comment

Just leave what you want too.. It Doesn't Matter What You Think [The Rock].

Copyright © 2010 Nothing Interesting All rights reserved. Powered by Blogger .

Design by themetraffic. Blogger Template by Anshul | Funny Pictures.