1.21 AM [GMT +8]

Posted in: Lables: - 9 Comment
Sorrow, that beat your lies...
Terigt aku kat Late Jimmy "The Rev" Sullivan.
Pemain drum yang laju ni ha..
agak menarik la laju
but kalua nk dibandingkan
drum metallica lagi best
Avenged Sevenfold just lebih daripada gitar je..
Lol.. xD
_____________________________________________________________________________________

Nah. itu mukadimah je..
Buat apa aku nak cite pasal tu
just dengar lagu dorang dah ok dah..
Tak payah lebih-lebih sangat
Duit tak masuk pun...
Kalau masuk memang berbaloi..
Berbaloi-baloi..

Poem Random lagi:

Tengah malam
Waktu semua orang tidur
Tapi ada yang tak tidur
Ada yang melakukan kerja, ada yang berfoya-foya, dan ada yang gi clubbing
Membuatkan dunia ini sentiasa tidak sunyi diwaktu tengah malam

Melahirkan rasa kebimbangan kepada orang yang kerja tengah malam
Terutamanya Pengawal Keselamatan
Yang sangat risau akan keselamatan penduduk
Banyak kes berlaku pada waktu ini
Ada yang sanggup memasang alat penggera keselamatan
Supaya mereka lebih berhati-hati apabila berada di rumah

Tapi,
Kecurian masih terjadi

Apa Ini ???

Sudahlah wahai manusia
Jangan Engkau dibutakan dengan harta dunia
Kerana harta dunia tidak dibawa mati
Jadi.. Berubahlah
_____________________________________________________________________________________

Haha. dah la.. poem random aku ni.. kalau someone ada tajuk.. beritahu je kat chatbox atau comment.. jgn risau.. :)
Peace..

9 Comment:

skull said...

hey..
nice...cool bro..tajukk..
humm
how about malam yg muda/

sya ar said...

hahaa
comel lah poem ko nie
xD

iAmirul™ said...

skull: haha.. thanks..

sya ar: lol.. xD

daughter of roslan said...

ade bakat ni weh...
tp ayat still teen touch.

iAmirul™ said...

ya
aku xmatang lgi
aku budak2..

Amirah Rashid said...

tajuk; amankah kita?
hee.
tu la, kalau rukun tetangga aktif,
xde kite risau2 ni.
kan?

iAmirul™ said...

wow.. k gak... :)

Aimi said...

kau punya kosa kata kena luaskan lagi r aku rasa.
Ayat cam normal2 je.

iAmirul™ said...

ok.. aku kne bce lgi..

Post a Comment

Just leave what you want too.. It Doesn't Matter What You Think [The Rock].

Copyright © 2010 Nothing Interesting All rights reserved. Powered by Blogger .

Design by themetraffic. Blogger Template by Anshul | Funny Pictures.