Contest Oh Kunci! by Arieza

Posted in: Lables: , - 8 Comment
Oh kunci....
Kita sudah lama ditakdirkan bersatu
Sepanjang masa
Kunci disimpan didalam beg, dompet dan poket
Tiap saat kau dihati
Membuat daku terfikir sejenak

Kunci..
kenapa kau bersamaku
sedangkan aku tidak suka padamu
namun hakikatnya
kita sering bersama
tidak kira suka dan duka
sakit, jerit pekik semua
Kita akan bahagia bersama

Kunci
kau telah mengurangkan kerisauanku padamu
kerana engkau telah memberi aku satu tanda
bahawa kau ini adalah penenang hatiku
terlupalah sejenak kisah dunia batinku
memikirkan dunia fantasi yang ku alami
bahawa indahnya hidup ini bersama engkau...
Engkaulah kunci hatiku... :)


[Tak bape logik tapi ok la ek. hehe.. hope mng la.. ameen.. Haha.. kalau Mia join.. aku pun nk join. hehe.]

Cubalah nasib.. mana tahu korang leh menang ke.. :)

>>> Jom Join Contest Oh Kunci! by Arieza!

8 Comment:

Amirah Rashid said...

sape Mia?
haha :D
bru igt nk suruh awk join skali
yela
awk kn suke tulis2 sajak ni :)
tgk2 da join
hah!
nnti kalau mng, share2 la hadiah tu ehh :P

sya ar said...

wah,
not bad kot
goodluck weh! :DD

iAmirul™ said...

mia..
haha
Amirah la
ngeh3
spe lgi
hehe
xpe2
da tertarik nk join ni
hehe
thanks amirah..

sya: hehe.. mudah2an.. thanks

iAmirul™ said...

amirah: haha.. tgk la cmne.. ngeh3.. kalau 1 je xleh la..

|arieza| said...

tq for joining! :)

iAmirul™ said...

you're welcome sis arieza.. :)

m[i]era said...

wah awok pon join contest uh . nape ramai sgt join ?
sy x join x reti lorh bab sajak menyajak nie . hehe

@)---;---

iAmirul™ said...

saja je nk curah bakat and hilangkan kebosanan time cuti2 ni
:)
hehe
ala
poem ni pun wat spontan je..

Post a Comment

Just leave what you want too.. It Doesn't Matter What You Think [The Rock].

Copyright © 2010 Nothing Interesting All rights reserved. Powered by Blogger .

Design by themetraffic. Blogger Template by Anshul | Funny Pictures.